{**Stream**}

Huset Med Den Mystiska Klockan Stream Film Online HD (2018) Svenska Undertekster

Rating: 6.2
Huset med den mystiska klockan

Huset med den mystiska klockan Film Swesub

Huset med den mystiska klockan Stream Film Swesub Det magiska äventyret berättar om den 10-årige pojken Lewis, som flyttar till sin farbror som bor i ett knarrande gammalt hus som har ett mystiskt tickande hjärta. Hans nya hemstads sömniga fasad kommer dock till liv och visar en hemlig värld av trollkarlar och häxor när Lewis oavsiktligt väcker dem från de döda.

 • Släpp: 2018-09-15
 • Produktion: Amblin Entertainment / Mythology Entertainment / Reliance Entertainment / Universal Pictures /
 • Utgivningsdatum:CA 2018-09-15
 • Filmens budget:$42,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Huset med den mystiska klockan
 • Genre: Skräck Fantasy Thriller Familj Mystik

Dela den här filmen till dina vänner

Huset med den mystiska klockan Stream Online

Huset med den mystiska klockan full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Huset med den mystiska klockan film

Direktör för film och besättning bakom Huset med den mystiska klockan

 • Eric Kripke/Screenplay
 • John Bellairs/Novel
 • Eli Roth/Director
 • Brad Fischer/Producer
 • Laeta Kalogridis/Executive Producer
 • Eric Kripke/Producer

Huset med den mystiska klockan – Film skådespelare och skådespelerska

 • Jack Black/Jonathan Barnavelt
 • Cate Blanchett/Florence Zimmerman
 • Owen Vaccaro/Lewis Barnavelt
 • Kyle MacLachlan/Isaac Izard
 • Renée Elise Goldsberry/Selena Izard
 • Colleen Camp/Mrs. Hanchett

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Huset med den mystiska klockan film en ligne gratuit,voirfilm Huset med den mystiska klockan complet HD, Télécharger Huset med den mystiska klockan film en francais hd, Huset med den mystiska klockan téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Huset med den mystiska klockan film en ligne version complète, Huset med den mystiska klockan téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.5

Trollkarlen från Oz

Trollkarlen från Oz

12-åriga Dorothy och hennes hund Toto hamnar mitt i en tornado och tas med på en resa över regnbågen och in i det fantastiska landet Oz. Detta klassiska äventyr är fyllt av Oz alla invånare, förtrollade skogar och oändliga överraskningar. Det största äventyret av dem alla börjar dock när Dorothy och hennes nya vänner söker sig till kungarikets mystiske trollkarl, som är den ende som kan hjälpa henne hem.

6.5

Berättelsen om Narnia: Prins Caspian

Berättelsen om Narnia: Prins Caspian

I Prins Caspian, den andra filmen i Berättelsen om Narnia-serien, får du återigen uppleva C.S.Lewis magiska fantasivärld. Följ med Peter, Susan, Edmund, Lucy och det ståtliga lejonet Aslan, som tillsammans med nya spännande Narnia-varelser och Prins Caspian, leder Narnias invånare på en otrolig resa för att återupprätta fred och ära i det förtrollade landet. Det här svindlande filmäventyret börjar där Berättelsen om Narnia – Häxan och lejonet slutade. Du får uppleva ännu mer magi och möta den nye hjälten Prins Caspian i ett fantastiskt äventyr som är fyllt av fantasi, mod, kärlek, glädje och humor – som alla i familjen kommer att vilja se om och om igen.

6.1

Percy Jackson och kampen om åskviggen

Percy Jackson och kampen om åskviggen

Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan – men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv – och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva.

7

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures och Walden Media presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peters svindlande äventyr.På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!